Poprzedni temat «» Następny temat
Offtop
Autor Wiadomość
[ZS]Plagiator 
Major

Wysłany: 09 Wrz 2007 11:32   Offtop

Na prośbe jednego Forumowicza ( nie powiem kogo bo się Kuchcik Obrazi :) )Założyłem ten temat. Jest to najnormalniejszy offtop. Można tu rozmawiać o wszystkim. Ale Ostrzegam Wulgaryzmy i obrażanie innych będzie usuwane. No to zapraszam do gadania :wink:

PolishKuchcik 
Nikt Ważny

Wysłany: 09 Wrz 2007 11:33   

Hmm :) Nareszcie :D

Zarzućmy temat... Dziewczyny? :D

Wg. mnie dziewczyny to istoty trudne do zrozumienia, potrafiącne naprawdę zdenerwować szczebiotaniem i innymi "babskimi sprawami", ale i tak nas, samców, pociągały, pociągają i bedą pociągać :)

BTW. Servery FGS nie działają, rootserver jest w fazie update'u sprzętowego.
Powinny działać dzisiaj około godziny 19:00. Tak przynajmiej mówił RoiDanton (admin techiniczny FGS) xD

[ZS]Plagiator 
Major

Wysłany: 09 Wrz 2007 11:34   

Dziewczyny są fajne. Wystarczy wyczuć ten moment i można robić co się chce. Tylko że ten "moment" rzadko się zdarza. Mój kumpel się zakochał w dziewczynie z mojej klasy i ostatnio taki padnięty chodzi. Co te kobiety z nami zrobią :mrgreen: Ale bez nich gatunek ludzki by nie istniał. :wink:

PolishKuchcik 
Nikt Ważny

Wysłany: 09 Wrz 2007 11:34   

No cóż, fajna dziewczyna nawet największego nerda sprzed kompa odciągnie ^^.

[ZS]Plagiator 
Major

Wysłany: 09 Wrz 2007 11:35   

A Właśnie? widzieliście kiedyś kobiete przed kompem? np. moja mama siedzi godzinami na necie i nie puszcza nikogo. Nie ma tego czegoś co pozwoli jej odejść :) albo nie umie wpisywać adresu strony. Musi wszystko przez gogle. A jak przypadkiem gogle niebędą stroną startową to katastrofa. Nawet moje koleżanki z klasy jak chcą pograć w enemy territory na infie to zawsze do mnie. xxxx ( moje imie :P ) możesz mi znaleźć enemyterritory bo ja nie wiem gdzie to jest. i to nie są blondynki

PolishKuchcik 
Nikt Ważny

Wysłany: 09 Wrz 2007 11:35   

U mnie było lepiej - w ostatni dzień wakacji mieliśmy czas wolny, i poszliśmy na cały dzień do sali od infy.
Pocinalićmy z kumplami w Urban Terror (mod do Q3A, z realnymi brońmi, hitboxami i innymi bajerami). Dziwczynom się nieco nudziło, więc zainteresowały się UrT. "Jakub, co to za gra?" "Możemy też zagrać?" No i po jakiejś godzince instalowania UrT na wszystkie kompy, i kolejnych dwóch tłumaczenia, z czym to się je, rozpoczęła się walka.
Na początku dawaliśmy im fory... Ale po pewnym czasie, jak się rozkręciły, to było 90:52 dla nich...

Stare dobre czasy... Ciekawe co będzie w tym roku w czerwcu :lol:

A moja mama... Cóż, kompa używa od niedawna, i głównie do swojej pracy magisterskiej, ale przynajmiej adresy potrafi wpisywać :lol: Ale nadal zbyt często słyszę "Jakub, co mi się tu pokazało?!?"

[ZS]Inside 
Kapral

Wysłany: 30 Paź 2007 08:49   

A więc zacznę od nowego tematu. Hmm Myślę że powinniśmy powiedzieć coś o sobie, tzn imię zainteresowania miejsce zamieszkania itp :p . No to zacznę. Na imię mam Bartek. Pochodzę z Warszawy. Interesuję się Dziewczynami :o , Informatyką, i czasami sportem :p
Czekam na was :p

Kamilus 
Nikt Ważny

Wysłany: 17 Lis 2007 12:54   

Część!
Jestem Kamil. Mieszkam niedaleko miata nazywanego Lublin w zabitej dechami wiosce.
Studiuję Administrację, jestem na 4 roku. interesuję się odpoczywaniem lubię spać.
Chciałbym wreszcie znaleźć jakieś fajne zajęcie. x(

[ZS]LastEr 
Pułkownik

Wysłany: 17 Lis 2007 08:30   

Ja dla odmiany jestem Kuba. mam 16 lat i pochodze/mieszkam w Krakowie.
Interesuje sie informatyką i elektroniką i lubie słuchać muzyki.
W tym roku zacząłem chodzić do technikum łączności na elektronike :D
Tyle o sobie, no to jedziemy.

WHYYYYYYYYYYYYYY CANT IIIIIIIIIIIIIIIIIII BREEEEEEEEEEEEEEEEEATH
STIIIIIIIIIIIIIIL I SEEEEEEEEEEE DEEEEEEEEEEEATH ON THE TABLE...

[ZS]Plagiator 
Major

Wysłany: 18 Lis 2007 11:23   

No to ja jestem Mieszko i pochodzę z Bystrej. To takie małe zadupie nieopodal Bielska Białej. Interesuję się informatyką biologią i sportem. Uwielbiam słuchać muzykę robię to praktycznie cały czas. Chodzę do LO na profilu Matematyczno i Informatycznym. I to chyba tyle

Kamilus 
Nikt Ważny

Wysłany: 28 Sie 2009 06:49   

jak to offtop to czemu wszyscy mowia z sensem i na temat?

Odpowiedz do tematu